Scroll Top

Dahlia, mesto gde se o zaposlenima brine

Poznata međunarodna kompanija Siberian Wellness je preuzimanjem fabrike za proizvodnju kozmetike Dahlia krajem 2022. godine nastavila tradiciju dugu sto godina i sagradila novi put u sinergiji sa brendom koji je decenijama sinonim za kvalitet.

U današnjem poslovnom svetu, kompanije koje se ističu nisu samo one koje proizvode vrhunske proizvode ili pružaju najbolje usluge, već i one koje brinu o svojim zaposlenima kao o najvažnijem potencijalu. Dahlia pruža jasan primer poželjnog poslodavca i primer na koji način se kreira inspirativno radno okruženje. Pod sloganom ‘Dahlia brine’, pokazuje da je trajno usmerena ne samo na brigu o kvalitetu svojih proizvoda, već i na sve aspekte svog poslovanja, među kojima su zaposleni na prvom mestu.

U poslovnom ambijentu u kompaniji Dahlia, duboko veruju da su zaposleni srž njihovih glavnih vrednosti. Osluškujući potrebe, kontinuirano razvijaju i prilagođavaju razne benefite kako bi osigurali zadovoljstvo i dobrobit zaposlenih. Neke od ključnih pogodnosti koje Dahlia nudi uključuju privatno zdravstveno osiguranje, organizovane obroke na poslu, fleksibilno radno vreme. Uz to, Dahlia vodi računa i o porodicama zaposlenih, pružajući podršku kako bi se ostvarila ravnoteža između poslovnog i privatnog života.

Jedinstvena atmosfera koju u kompaniji neguju doprinosi osećaju pripadnosti i podršci među zaposlenima. Uz to, izuzetnu pažnju usmeravaju i na brigu o pojedincima; kao poslodavac, posvećeni su rastu i razvoju svojih timova. Sa fokusom na razvoju kompetencija i veština, posebno brinu o novozaposlenima na njihovom daljem karijernom putu. Tako je tokom prethodne godine broj zaposlenih gotovo udvostručen, čime su pokazali sposobnost da pruže prilike za napredovanje i dugoročnu karijeru. Naročito su ponosni na činjenicu da je jedan broj zaposlenih proveo čitav radni vek u kompaniji, što jasno govori o tome da je Dahlia poželjan poslodavac koji neguje korporativnu kulturu i posvećenost kadrovima.

Dahlia ima važnu ulogu i u podršci mladim talentima kroz saradnju sa školama i fakultetima, kao i kroz učešće u humanitarnim akcijama, što dodatno osnažuje njenu ulogu kao društveno-odgovorne kompanije.

Dahlia se izdvaja kao primer poslodavca koji veruje u svoje zaposlene i gradi zajednicu posvećenu uspehu i dobrobiti svakog pojedinca. U kompaniji veruju da svet mogu da preoblikuju zajedno i u skladu sa tim pokrenuli su brojne humanitarne i ekološke akcije, pokazujući da svako od nas može da postane promena koju želi da vidi oko sebe.

Leave a comment