Scroll Top
Naši brendovi

Dobrodošli u svet Dahlia brendova posvećenih nezi i zaštiti kože za sve uzraste. Upoznajte se s našim širokim spektrom kolekcija, pažljivo osmišljenim kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika.

Becollino

Becollino je nežna kolekcija proizvoda za kompletnu higijenu, negu i zaštitu  kože beba. Čine je proizvodi najvišeg kvaliteta, napravljeni po najsavremenijim recepturama sa pažljivo odabranim sastojcima.

Becollino je pouzdan izbor roditelja, pružajući sve što je potrebno za nežnu i bezbednu negu vaših najmlađih.

Brion

Muška kolekcija za brijanje, na tržištu je prisutna od 1952 godine. Višedecenijsko prisustvo na domaćem tržištu potvrda je kvaliteta i poverenja potrošača u ovaj, sada već legendarni brend.

Brion je danas prepoznat kao kultni Jugoslovenski brend čije karakteristike prevazilaze etape, trendove i generacije. Vođen svedenom estetikom i jasnom funkcijom, nudi osećaj stabilnosti i jednostavnosti.

Teen Skin

Teen Skin predstavlja asortiman proizvoda namenjenih tinejdžerskoj populaciji, pružajući specifična rešenja za tri različita tipa kože: suvu i atopičnu, normalnu i kombinovanu, kao i masnu i problematičnu kožu. Takođe izdvaja se kao izuzetno efikasno sredstvo za uklanjanje šminke, što dodatno upotpunjuje njegovu višestruku funkcionalnost.

Cool Kids

Cool Kids je linija proizvoda namenjena dečacima i devojčicama, posebno osmišljena da pruži potpunu negu. Naša nova linija proizvoda je pažljivo formulisana kako bi bila blaga prema dečijoj koži. Takođe donosi uzbudljivu kombinaciju kvaliteta i zabave, prilagođenu svakodnevnim potrebama aktivnih mališana.