Ko smo mi

Dahlia d.o.o., registrovana je i bavi se proizvodnjom kozmetičkih, farmaceutskih i hemijskih proizvoda. Osnovana 1924. godine u Beogradu i sa višedecenijskim iskustvom u proizvodnji kozmetičkih i hemijskih proizvoda, danas predstavlja jednu od najstarijih fabrika u ovoj oblasti na Balkanu. Dahlia d.o.o. u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja. Zato ukupnom etikom svog poslovanja nastoji da ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada. Društveno odgovorno ponašanje Dahlia d.o.o. ostvaruje u četiri segmenta:  Kvalitet prozivoda,  Briga o životnoj sredini, Briga o zaposlenima i Odnosi sa društvenom zajednicom

MISIJA

Od osnivanja 1924. godine, misija kompanije Dahlia je da pruži najkvalitetnije proizvode za negu, higijenu i lepotu na zahtevnom tržištu jugoistočne Evrope. Dugogodišnje iskustvo, poznavanje i poštovanje zakonitosti lepote i nege, kao i razumevanje zaštite vitalnosti tela u savremenom okruženju garancija su kvaliteta i efikasnosti Dahlia kozmetičkih proizvoda.

VIZIJA

Naša vizija je da uz trajno održavanje visokog kvaliteta naših proizvoda, a zatim i osluškivanje potreba naših vernih potrošač, postanemo i ostanemo njihov prvi izbor. Temelji na kojima smo izgradili dosadašnji uspeh, inovativnost, poverenje i profesionalnost i dalje će ostati naša vodilja u poslovanju. Konstantnim razvojem visokokvalitetnih i inovativnih kozmetičkih proizvoda koji ne štete korisnicima i okolini trudimo se da preuzmemo vodeći tržišni položaj u segmentu kozmetičkih proizvoda za negu na tržištima u regionu – postati prvi izbor korisnika. Cilj nam je i da povećamo tržišni udeo i ugled preduzeća na postojećim tržištima kao i uspešno prodreti na nova.